Pogba bi mogao napustiti klub, a pritom da ne odigra ni jedan meč: Uprava primorana na čak 3 prodaje

Crni oblaci su se nadvili zadnjih dana nad Allianz stadionom, a oni bi mogli biti još crnji do kraja zimskog prelaznog roka.


Prvo je cijela uprava podnijela ostavke na svojim funkcijama, na čelu sa Andrea Agnellijem i Pavel Nedvedom, da bi nedugo zatim savez Italije zbog finansijskih malverzacija te iste uprave velikanu iz Torina oduzeo 15 bodova čime su snovi o Scudettu nestali.

Nova uprava je stigla, ali sa sobom ne donosi sjajne vijesti za navijače popularne "Stare Dame". Naime, kako ugledni italijanski mediji prenose Massimiliano Allegri je primoran izdvojiti 3 zvijezde kojih se mora odreći kako bi klub smanjio troškove jer će se teško plasirati u Ligu prvaka naredne sezone.



Veoma teška odluka je pred iskusnim Italijanom, ali prodaje su prisilne i neke bi se mogle desiti već do kraja januara. Prvo ime koje se našlo na spisku jeste Paul Pogba sjajni veznjak kome je ovo drugi mandat u Torinu, ali za razliku od prvog u ovome još nema odigranih minuta zbog povrede zadobijene u predsezoni.

Francuz je trenutno jedan od najplaćenijih igrača Bianconera i ako se Juve ne plasira u Ligu prvaka problem će biti kako isplatiti platu sjajnom veznjaku. Sigurno da ni sam Pogba ne želi igrati za klub koji se ne takmiči u najjačem klupskom takmičenju i njegov odlazak je gotovo pa neizbježan.



Drugo ime koje se dovodi u vezu sa odlakom i to već u januaru jeste Dušan Vlahović. Nekoliko velikana žele reprezentativca Srbije i jednog od najboljih napadača današnjice koji ove sezone muči muku sa povredama. Srbin nije ni blizu onog igrača kakav je bio kada je nosio dres Fiorentine, ali svi vjeruju u njega da je to samo prolazna faza. 

Tačno prije godinu dana za nešto malo više od 80 miliona eura je stigoa u Torino, a sada uprava traži 100 kako bi ga pustila. Premier liga je vjerovatno nova destinacija Srbina, a trenutno se Arsenal nalazi u pol poziciji da potpiše sjajnog špica. Kao zadnje ime koje je Allegri odabrao jeste Weston McKennie.



24-godišnji Amerikanac je veoma tražen pogotovo na ostrvu gdje ga prije svih želi Leeds United, Aston Villa i Bornemouth. Prema Transfermarktu veznjak Juventusa je procijenjen na 21 milion eura što je za današnje uslove mizerna cijena.

 Kraj zimskog prelaznog roka je veoma blizu i sigurno da ćemo vidjeti bar jedan odlazak od velikih imena sa Allianz stadiona.

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.