Ljetos je plaćen 45 miliona kao ogromno pojačanje, sad nakon svega 6 mjeseci odlazi iz kluba

Ne može se reći da je on doživio potpunu propast, ali definititvno se može reći da trenutna situacija nije dobra po njega.


Brazilski veznjak Fabinho trebao je biti jedno od najvećih ovoljetnih nogometnih pojačanja i uveliko jedan od ključnih igrača u igri Liverpoola i njegovoj borbi za titule na svim frontovima.
Liverpool je ovog 25-godišnjaka, koji se dobro snalazi i na poziciji desnog beka, Monacu platio 45 miliona eura, a samo šest mjeseci nakon dolaska na Otok, Fabinho bi ga mogao napustiti.



Naime, francuski L'Equipe javlja kako Fabinho nije zadovoljan činjenicom da se ne nalazi u prvom planu Jurgena Kloppa koji očito ima neke drugačije planove u koje mu se pomenuti igrač ne uklapa te je logično da da bi Fabinho želio napustiti Anfield.

A interesanata itekako ima. Igrač ovakvog kalibra je sigurno i razumljivo želja mnogih velikih Evropskih klubova. Među njima je i PSG koji bi Fabinha želio dovesti već ove zime.



Mešutim nije sve ni tako crno po Liverpool. Dobra vijest za navijače Liverpoola je da Parižani ne štede na pojačanjima što je svima dobro poznato pa na Fabinhu klub neće previše izgubiti. Ako do transfera dođe.

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.