Samo čudo može izvući United iz krize: Ten Hag zbog toga spremio 3 vrhunska potpisa za neke nove Crvene Đavole

Manchester United se trenutno nalazi u velikoj krizi, krizi koja se ne pameti u istoriji postojanja ovoga kluba.


Odlaskom Sir Alex Fergusona mnoge stvari na Old Traffordu su krenule napoako i upravo zbog toga navijači Crvenih Đavola na neki trofej čekaju još od sezone 2016/17. 

Ako se nastave ovakve partije sigurno da će još nekoliko godina sačekati da se neki trofej donese u crveni dio Manchestera. Trenutno je United miljama daleko od velikana poput Liverpoola i Manchester Cityja i to sigurno sve navijače, jednog od najvećih klubova, boli.



Ovo ljeto je doveden Erik ten Hag na mjesto prvog trenera i njegov debitantski mandat nije baš najbolje započeo. Tačnije može se reći se sivilo produbilo, a pored očajnog starta i poraza na domaćem terenu protiv Brightona klub nikako da angažuje neko veliko super moćno ime. 

Tokom ljetnog prelaznog roka klub su pojačali Christian Eriksen, Lisandro Martinez i Tyrell Malacia, imena koja zasigurno jesu dobra, ali koliko dobra za velikana sa Old Trafforda. Ono što je veoma interesantno jeste da klub nije uspio angažovati Darwin Nuneza koji je umjesto Manchestera izabrao Liverpool.



Takođe, Frenkie de Jong nije želio da dođe kod svog bivšeg trenra, kao ni Jurrien Timber, i ovo je dovoljan pokazatelj koliko zapravo United više nije veliki klub kao nekada i nije omiljena destinacija za igrače. Ten Hag je svjestan trenutne situacije i planira do kraja prelaznog roka da napravi čudo i pokupša potpisati 3 veoma zanimljiva imena.

Naime, zadnjih dana se mnogo pričalo o Marku Arnautoviću, ali zbog pritiska navijača uprava je odustala od te ideje i okrenula se na nova imena. Cody Gakpo, Adrian Rabiot i Sergej Milinković-Savić su igrači koje do kraja prelaznog roka Ten Hag želi angažovati.



Možda nisu velika imena, ali Holanđanin smatra da bi sa njima trojicom u timu Manchester United izgledao potpuno drugačije. Prema navodima uglednih ostrvskih medija, uprava Crvenih Đavola sprema oko 150 miliona eura da završi ova 3 potpisa, a najskuplji bi bio reprezentativac Srbije i zvijezda Lazija, Milinković-Savić.

Ostaje da sačekamo i vidimo kako će United završiti ljetni prelazni rok i kako će tim izgledati na terenu, a već za vikend ih očekuje meč protiv Brentforda u gostima.

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.