Takav je srpski mentalitet: Kostić odbija 2 kluba koja igraju Ligu prvaka zbog najjače lige na planeti

Zvijezda Eintrachta iz Frankfurta, Filip Kostić, se smatra jednim od najboljih igrača tog kluba, ali njegove odluke nekada znaju da budu veoma čudne.


Reprezentativac Srbije je minule sezone osvojio Europa ligu, a u finalu nakon boljeg izvođenja penala Eintracht je bio bolji od Rangersa. 

To je veliki uspjeh za Njemački klub koji se, osvajanjem drugog po ranku takmičenja u Europu, plasirao u Ligu prvaka iako su u Bundesligi završili na skromnom 11. mjestu. Plasman u najjače klupsko takmičenje na Starom kontinentu zahtjeva i rekonstrukciju tima.



Klub je već doveo nekoliko pojačanja, a imena koja treba izdvojiti jesu Mario Gotze, Lucas Alario i Jens Petter Hauge. Međutim, ono što sve navijače boli jeste činjenica da je Kostić na pragu odlaska sa Deutsche Bank Parka. 

Sjajna sezona koja je iza Srbina mu donosi veliki transfer, ali ne onakav kakvi su mnogi priželjkivali. Naime, Kostić kao da se boji igranja u Ligi prvaka i prema navodima uglednih njemačkih medija, Srbin je odbio Juventus i Inter, i to sve zbog najjače lige na planeti, Premier lige.



Za njegove usluge je interes pokazao West Ham koji se ne takmiči u Ligi prvaka i veoma je blizu prelaska na London stadion. Kostić je u minuloj sezoni imao učinak od 7 golova i čak 15 asistencija na 42 utakmice u svim takmičenjima. 

Ovo je veoma čudna odluka, ne što bira Premier ligu i West Ham, nego što odbija 2 ponude velikana poput Juventusa i Intera i ne želi da igra Ligu prvaka. 

Međutim, ovo ništa ne treba da čudi jer je srpski mentalitet možda jedan od najčudnijih, ali vjerujemo da Kostić bira ono što je za njega najbolje u ovom trenutku i zato mu sretno.

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.