Inzaghi meč u Ligi prvaka iskoristio da se raspita za veznjaka: Realova zvijezda velika želja Neroazzurra

Ekipa Intera je startovala porazom u grupnoj fazi Lige prvaka, a na Giuseppe Meazzi od njih je bila bolja ekipa Real Madrida koja je slavila sa 1:0.


Inter ni jedne sekunde nije izgledao loše na terenu, naprotiv prvo poluvrijeme su totalno dominirali naspram Kraljevskog kluba, ali ipak je to fudbal da bolji ne mora uvijek pobjediti. 

Simone Inzaghi nema šta da zamjeri svojim igračima odigrali su lavovski borili se do samoga kraja, ali ipak nisu uspjeli uzeti bodove. Dolazak Reala je obradovao upravu Neroazzurra da se raspitaju za igrača koji nije u planovima Carla Ancelottija, a veoma poželjan u Milanu.



Isco je igrač za koga je zainteresovan sada i Inter, jer je tokom cijelog ljeta Milan bio taj koji je želio svoj vezni red da pojača sjajnim Špancem. 29-godišnji Isco je svjestan da ove godine kod Ancelottija neće imati puno prilike da igra i već razmišlja o tome da napusti klub. 

Kao sledeća destinacija se najčešće spominje Serija A, a o tome gdje će završiti vidićemo na zimu jer je vjerovati da će tada zatražiti izlaz sa Santiago Bernabeua. Iscu ugovor ističe na kraju sezone što znači da bi se mogao dobiti u besplatnom transferu.



Međutim, Inzaghi želi da ga ima za drugu polu sezonu, a to znači da će svim silama krenuti po njega na zimu. Ako bude čekao ljeto imaće sigurno i veliku konkurenciju, a ovako će platiti neku nižu cijenu i biti siguran da će dobiti pojačanje. 

Real Madrid ne bi predstavljao veliki problem i oni su spremni da se odreknu Isca jer se sprema pakleno ljeto i novi napad na Mbappea, kao i pokušaj da dovedu Erling Haalanda.

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.