Odlaskom Ronalda rasterećen je budžet, ali je ostala rupa u špicu: Zvijezda Reala popunjava tu prazninu

Niko nije vjerovao da će Cristiano Ronaldo napustiti Juventus godinu dana ranije, a još manje su se nadali da će na kraju završiti u bivšem klubu, Manchester Unitedu.


Bio je dovođen u vezu sa PSG-om i Manchester Cityjem, ali u zadnji tren je odlučio da se vrati u klub u kome je stekao veliku slavu. 

Bianconeri su tako ostali bez velike zvijezde, a i generalno njegov dolazak u Torino se ne može smatrati kao pun pogodak. Veliki novac su izdvojili za njega, dali mu ogromnu platu, ali nije im donio taj trofej Lige prvaka što su očekivali.



Ipak, sada je gotovo, Portugalac je napustio klub i u napadu ostavio veliku prazninu koju Massimiliano Allegri mora nekako da popuni. Alvaro Morata je tu, a tokom zadnjeg dana prelaznog roka je stigao i Moise Kean iz Evertona kao pozajmljen igrač i to nije dugorčno rješenje. 

Allegri je želio Maura Icardija, ali uprava nije mogla da ispuni želju Italijanu. Prema navodima TodoFichajesua, Allegri se sprema na zimu da nađe novog špica koji će na adekvatan način da zamjeni odlazak Ronalda. Isti izvor navodi da je Juve opet bacio na glavni grad Španije, i već stupio u razgovore sa Realom.



Riječ je o Luki Joviću sjajnom napadaču koji nikako da dobije pravu priliku u Kraljevskom klubu, mada i kada je dobijao nisu bile partije koje bi oduševile. Ipak, Allegri želi da mu oživi karijeru i gurne ga u vrh napada Bianconera. Reprezentativac Srbije je minulu polu sezonu proveo na pozajmici u Frankfurtu koju je odlično krenuo, ali nije mogao da dođe do izražaja od sjajnog Andre Silve. 

Isti izvor navodi da se Real želi trajno rješiti Srbina i da pozajmica ne odlazi u obzir, a trenutna vrijednost 23-godišnjeg Jovića jeste 20 miliona.

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.