Conte ne misli stati: U London stiglo i četvrto veliko pojačanje - Italijan sklapa strašan tim za novu sezonu

Antonio Conte i Tottenham su uspjeli izboriti plasman u Ligu prvaka sledeće sezone i sada tokom ljeta je cilj da se što adekvatnije pojačaju.


Na Tottenham Hotspur Stadion su stigla već 3 pojačanja, a riječ je o Ivanu Perišiću, Yves Bissoumi i Fraser Forsteru i to neće biti jedina pojačanja. 

Zbog borbe na više frontova, Conte mora obezbjediti kvalitetna pojačanja kako bi mogao što spremniji dočekati nadolazeću sezonu. Sa ova 3 nova igrača je itekako pojačao određene pozicije i konkurenciju u timu, ali to je tek početak. Uprava je dogovorila još jedno veliko pojačanje, a riječ je o zvijezdi Premier lige i jednom od najboljih ofanzivnih igrača.



Za 58 miliona u London je stigao Richarlison, zvijezda Evertona, koja je od danas i zvanično novi član Tottenhama. Sa dolaskom 25-godišnjeg Brazilca Conte sada ima veoma respektabilan ofanzivni trio, Harry Kane, Heung-min Son i Richarlison. Vjerujemo da ovo neće biti zadnji dolazak među Spurse, ali i sa ovim trenutnim pojačanjima klub se adekvatno pojačao. 

Conte radi odličan posao i dovodi kvalitetna pojačanja koja će klub dodatno ojačati i sada navijači mogu očekivati borbu za sami vrh u Premier ligi, ali i neki trofej da se osvoji.

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.