Howe velikanu iz Londona krade pojačanje ispred nosa: Bivša zvijezda PSG-a sve bliža St James Parku

Najbogatiji klub na planeti, Newcastle United, je još veoma tih na transfer tržištu i za sada je potvrđeno samo jedno pojačanje.


Na St James Park je ozvaničena saradnja sa Matt Targettom koji je u januaru stigao na pozajmicu i sada je ugovor u potpunosti utkupljen za nešto malo manje od 20 miliona eura. 

Svi su mislili da će popularne Svrake biti najaktivniji na transfer tržištu, ali za sada to nije tako. Eddie Howe polako istražuje transfer tržište i traži najbolje za svoj tim kako bi bio što konkurentniji u sledećoj sezoni. Pominjala su se brojna, velika, imena sa dolaskom na sjever Engleske, ali za sada ništa konkretno.



Mnogo se priča o mladoj zvijezdi Riemsa, Hugo Ekitikeom, koji je veoma blizu St James Parka i ugovor bi se trebao ozvaničiti u narednim danima. Prema navodima RMC Sporta, Howe sada želi da ojača golmansku poziciju i navodno je meta pronađena. 

Riječ je o bivšoj zvijezdi PSG-a koja sada luta po pozajmicama i nikako da se skrasi. Alphonso Areola je i dalje igrač PSG-a, ali je ovu sezonu proveo u Lodnonu, tačnije u West Hamu. Uprava Čekićara želi da se ta pozajmica nastavi, ali iz PSG-a žele da ga se riješe za stalno što želi da iskoristi Newcastle i pobjedi velikana iz Londona.



29-godišnji Areola je sjajan golman i iza sebe ima, može se reći pristojnu sezonu, iako je u Premier ligi branio samo jedan meč. Moyes je Francuzu pružao priliku da brani u kupovima i europskim takmičenjima, a on je uspio čak 8 puta da sačuva mrežu na 18 utakmica koliko se puta našao među stativa. 

Novac bi mogao otjerati Areolu iz Londona i u novoj sezoni da ga gledamo u dresu Čekićara, ali još ništa zvanično nije potvrđeno.

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.