Real u problemima: Uprava odredila smiješnu cijenu za Hazarda, ali niko ne želi da rizikuje sa Belgijancem

Eden Hazard je 2019. godine u spektakularnom transferu napustio Stamford Bridge i za 115 miliona postao novi član Real Madrida.


Međutim, taj transfer će se ispostaviti jedan od najvećih, ako ne i najveći promašaj Florentino Pereza otkako je on na čelu Kraljevskog kluba. 

Belgijanac je za dve i pol sezone odigrao svega 59 mečeva i pri tome uspio da postigne svega 5 golova i 10 puta da bude asistent, što je možemo reći poražavajuča statistika. Hazard je u Madrid stigao sa epitetom najboljeg igrača Premier lige, ali problemi sa povredama, formom i viškom kilograma su ti zbog čega nije uspio na Santiago Bernabeu.



Carlo Ancelotti na sve načine pokušava da se riješi nekada velike zvijezda, ali za sada mu to ne polazi za rukom. Takođe i plata koju ima u klubu je jedan od razloga zašto svi žele da mu vide leđa. Uprava kluba je čak spremna da pusti Hazarda za smiješnu cifru, a prema navodima uglednog italijanskog lista CalcioMercata ta cifra iznosi svega 20 miliona eura. 

Izgleda da ni jedan klub nije spreman toliko da rizukuje sa Belgijancem i pravo je pitanje da li će ga uspjeti prodati do kraja zimskog prelaznog roka. 

Hazard želi da napusti Santiago Bernabeu kako bi pokušao oživiti svoju karijeru i kako bi se našao na spisku putnika na Svjetsko prvensto u Kataru koje se igra krajem godine.

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.