Ništa bez Raiole: Milanovom ljutom rivalu pomaže kontraverzni super-agent kako bi došli do štopera

Svima je dobro poznato da danas rijetko koji transfer može da prođe, a da u njemu nema svoje prste jedan od najkontraverzniji agenata na svijetu, Mino Raiola.


Super-agent je postao jedan od najuticajnijih agenata u svijetu fudbala, a ono što on radi je u interesu igrača i njega samog. 

U svakom transferu koji on završava, Raiola ima svoj postotak. Prema navodima TodoFichajesa, Raiola već sprema još jedan veliki transfer, a riječ je o Alessio Romagnoliju štoperu Milana. 26-godišnji Italijan ima ugovor do kraja sezone i pravo je pitanje da li će ga Rossoneri uspjeti zadržati u klubu.



Isti izvor navodi da je zadnja ponuda Milana koju su predstavili Romagnoliju uvredljiva i da su trenutno obustavljeni pregovori. Tu situaciju želi da iskoristi Juventus koji je u veoma dobrim odnosima sa Raiolom i iz Torina se nadaju njegovoj pomoći da se taj transfer završi što je bolje moguće. 

Juventusu je potreban defanzivac pod hitno iz razloga što budućnost Matthijas de Ligta nije poznata, a Giorgio Chiellini je najavio da se oprašta od fudbala. Bianconeri su navodno spremni pordati Holanđanina ukoliko stigne adekvatna ponuda, a tu prazninu bi popunili štoperom Milana koji bi stigao u Torino besplatno.



Jedini problem sa kojim bi se Juventus mogao sučiti jeste to što Romagnoli i njegov agent žele duplo veću platu. Juve bi mogao ponuditi više novca od Milana, ali pitanje da li bi mogli dostiću tu cifru koju traži Raiola i njegov klijent. Takođe i Lazio iz prikrajka vreba svoju priliku da dovede sjajnog štopera, ali ima veoma male šanse. 

Dosta toga će zavisiti i od prodaje de Ligta, ako on ostane u klubu moglo bi se desiti da i Juve odustane od Italijana.

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.