United pronašao štopera u Barci: U klubu odavno otpisan, a Solskjaer ga vidi kao partnera Maguireu

Ole Gunnar Solskjaer pred sledeću sezonu ima najveći problem na mjestu štopera i spreman je ovo ljeto napokon da nađe nekog pravog koga će upariti sa Harry Maguireom.


Spominjala su se tu velika imena poput dvojca iz Real Madrida, Varane - Ramos, ali za sada od toga nema ništa. 

Bio je United povezan i sa sjajnim igračem Villarreala, Pau Torresom, ali kao i sa slučajem igrača Reala konkretnih poteza nema. Maguire je pokazao da je dostojan tima sa Old Trafforda, ali nikako da dobije pravog partnera sa kojim bi činio najbolji štoperski tandem na planeti.



Pokušali su sa Eric Baillyjem, ali je on previše sklon povredama i to ga prati od kako je doašo u United. Situacija sa Lindelofom nije baš najjasnije i nema te kvalitete da postane odličan par Maguireu, dok Unitedovi klinci nemaju potrebnog iskustva. 

Svi su smatrali da će Varane biti taj koji će doći na Old Trafford i biti pravi partner kapitenu, ali prema navodima inostranih medija od toga neće biti ništa. Međutim, u drugom španskom velikanu su pronašli štopera, a odabirom Solskjaera svi su iznenađeni.



Španska Marca navodi, United i Solskjaer su u otpisanom igraču Barcelone, Samuel Umtitiju, pronašli novog štopera koga žele dovesti u Manchester. Francuz nije u planovima Ronalda Koemana i spreman je ovo ljeto da ga proda, ako stigne adekvatna ponuda i kako bi rasteretili koliko toliko budžet. 

Prema istim izvorima, United je bio i ranije povezivan sa Umtitijem, a sada kada je gotovo prioritet novi štoper, prava prilika da opet ispitaju Barcu i da vide za koliko bi ga Barcelona pustila.

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.