Zvezdašima se neće svidjeti: Jurgen Klopp pozvao Partizan - Pao dogovor na obostrano zadovoljstvo

Liverpool pred meč protiv Zvezde kontaktirao Partizan - Jurgen Klopp je imao posebno zanimljiv zahtjev!


Zagrijava se situacija pred susret 4. kola Lige prvaka. Fudbaleri Liverpoola igrat će još jedan duel protiv Crvene zvezde u Ligi prvaka za dvije sedmice.
Nakon što su Redsi slavili sa 4:0 na Anfieldu, slijedi i meč na stadionu Rajko Mitić, a prije tog susreta Redsi su odluučili da kontaktiraju Zvezdinog najvećeg rivala, Partizan, i da ga zamole za jednu uslugu.



Naime, Jurgen Klopp ima želju da njegovi momci 6. novembra, na dan utakmice protiv Crvene zvezde, odrade trening u Trening centru Partizana u Zemunu, pa je već zamolio Partizan da mu izađe u susret.

Kako prenose mnogi srpski mediji, u klubu iz Humske nisu imali ništa protiv da omoguće Liverpoolu trening, pa je teren u Zemunelu već kaparisan u terminu od 10.00 do 12.00 sati 6. novembra za prošlogodišnjeg finalistu Lige prvaka.



Podsjetimo, pravila UEFA-e nalažu da gostujuća ekipa u grad domaćina mora doći barem dan prije utakmice i ima pravo odraditi jedan trening na stadionu. Očigledno je to za Kloppove momke malo, pa će i sutradan ujutru da treniraju u Zemunu.

Treba očekivati da će ovaj trening privući veliku pažnju Beograđana koji će vjerovatno na sve načine pokušati da se fotografišu sa Salahom i kompanijom što u svakom slučaju može biti samo dobro po Partizan.

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.