Svi se pitaju - KO JE ON? United doveo prvo pojačanje i ostavio navijače u čudu

Kakvi potezi Manchester Uniteda, i to u kakvom trenutku. Čini se da su im neophodna prava pojačanja a oni dovode zaista čudne igrače, igrače koje možda i mnogo lošiji klubovi ne bi htjeli u svojim redovima.


Manchester Unitedu baš ne ide ove sezone, a dolazak novog igrača nimalo ne oduševljava navijače tog kluba, koji su blago rečeno iznenađeni poslednjim potezima.
Prema izvještajima brojnih medija u Engleskoj, 20-godišnji Paul Woolston potpisao je za United. Radi se o mladom golmanu koji je ljetos raskinuo ugovor s Newcastleom, pa bez odštete dolazi u Manchester.



Ipak, bivši mladi reprezentativac Engleske prvo mora da se dokaže u U23 timu Uniteda gdje ga čeka borb za prvo mjesto na golu sa Matejom Kovarom i Alexom Fojticekom.

Zanimljivo da je mladi golman bio na meti West Hama i američke ekipe Phoenix, no poziv iz Manchestera mu je ipak bio najprimamljiviji. "Ko je on?", pitaju se na Twitteru navijači Uniteda, koji vape za velikim pojačanjima.



Međutim, Mourinhov United baš i ne troši previše posljednjih mjeseci, a postojeći igrački kadar očito nije dovoljan za nešto više i ostaje nam sam da vidimo šta će naredni period da donese klubu sa Old Trafforda.

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.