Mourinho surovo iskren: Ne može Rashford sam - Ako najbolji odmara ko će igrati?

Jose Mourinho potpuno iznenadio navijače i fudbalsku javnost - Ko će mi igrati ako najboljega odmorim? 


Posebni sasvim jasan Menadžer Manchester Uniteda Jose Mourinho nada se kako će sjajnog napadača uskoro krenuti golovi.
Belgijanac je u dosadašnjem dijelu sezone postigao samo tričavih četiri gola. Učinak je to kojim Jose Mourinho i navijači nisu zadovoljni, ali drugih opcija za napad jednostavno nema i rješenje se tako samo po sebi predstavlja.



"Osjećam da će ga krenuti. Jednom će doći ta utakmica kada će zabiti gol i kada će mu se samopouzdanje, kojeg sada nikako nema, vratiti. Ne mogu ga odmarati i igrati samo sa Rashfordom u napadu.

Ko će onda igrati po krilu? Ne mogu razmišljati o odmaranju igrača ili tražiti druga rješenja. Jedino mogu je da koristim igrače koje imam", jasan je Jose Mourinho koji je i nakon potrošenih pola milijarde evra i dalje u problemu.



Također, kratko je samo odbio navode u povratku neponovljivog Zlatana Ibrahimovića u klub. "Ne, ne... To se neće desiti". Manchester United u nedjelju dočekuje Everton u još jednom teškom izazovu na Old Traffordu.

Klub iz Liverpoola će biti težak zalogaj za crvene đavole, ali Jose Mourinhova stolica koja se već trese će morati poprilično da se izbori sa Evertonom kao što mogu što su pokazali protiv Chelseaja...

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.