Došao kao ogromno pojačanje pa otvorio dušu: Barcelona je moja životna greška

Zar je on uopšte među živima? Zvijezda otvorila dušu i priznala da je odlaskom u Barcelonu napravio životnu grešku!


Jedna od nekada velikih fudbalskih zvijezda je živa, umrla nije. Legendarni fudbaler vratio se u London.
Tamo je sa svojim BATE Borisovim igrao protiv Chelsea u Evropskoj ligi, a razgovoru s tamošnjim novinarima priznao je da je odlaskom iz Arsenala i Londona u Barceolonu 2008. napravio životnu grešku."Da mogu vratiti vrijeme ostao bih u Arsenalu. Gledajući sada, bio je pogrešan potez potpisivanje za Barcelonu", rekao je Hleb, sada 37-godišnjak. "Izgubio sam svoje najbolje godine, napravio sam neke pogreške.

I nikada nisam bio u mogućnosti pokazati sebe u najboljem svjetlu." Hleb se pridružio Barci za 12 miliona funti prije deset godina, ali bjeloruski igrač odigrao je samo 19 puta za ekipu Pepa Guardiole."Kada sam došao u Barcelonu živio sam u hotelu, ali mi je onda nakon nekog vremena Henry ponudio svoju rezervnu sobu, da živimo zajedno. Kad bismo imali slobodan dan bilo je lakše prilagoditi se, živio sam tamo nekoliko mjeseci.

Zajedno smo gledali Arsenalove utakmice i razgovarali o svemu. Henry mi je puno pomogao. Ja sam tada htio sam igrati i bio sam jako ljut jer me Guardiola nije forsirao. Kasnije sam shvatio da sam za to sam kriv."

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.