Fabrizio Romano tvrdi: Leicester nadomak transfera i velike pobjede u odnosu na Juventus i Milan

Leicester City je u zadnjem kolu ostao bez plasmana u Ligu prvaka za čime će sigurno žaliti.


Ono čime se klub i trener Brendan Rodgers mogu pohvaliti jeste to što su osvojili FA Cup, gdje su u finalu pobjedili minimalnim rezultatom 1:0 ekipu Chelsija. 

Svakako ostaje žal za tim mjestom koje vodi u Ligu prvaka, ali trener želi da se pojača sada za narednu sezonu. Preman navodima poznatog stručnjaka za transfere Fabrizia Romana, Leicester je zainteresovan za potpisivanje sjajnog Odsonnea Eduarda iz Celtica.



23-godišnji Francuz je bio velika želja Juventusa i bili su nadomak potpisa u januaru, ali ipak do toga nije došlo i on je ostao u Celticu. Ovo ljeto je druga priča, Eduard ima ugovor još samo jednu godinu i čini se da će ga Celtic morati prodati ukoliko želi nešto da zaradi ili u suprotnom on će sledeće sezone moći da napusti kao slobodan igrač. 

CalcioMercato navodi da je za usluge napadača Francuske do 21 godine bio zainteresovan i Milan, ali po svemu sudeći sada Bianconeri i Rossoneri zaostaju u utrci za potpisom sjajnog napadača. Eduard ima nevjerovatan golgeterski učinak u škotskom Premiershipu.



On je minule sezone imao učinak od 16 golova i 5 asistencija u 26 nastupa, dok je prethodne sezone na 27 utakmica stigao do 21 gola i čak 12 asistencija. Svi su očekivali da će na kraju završiti u Juventusu i biti idealan u tandemu sa Cristiano Ronaldom ili Paulo Dybalom, ali ipak je bliži sada Leicesteru. 

On će se na King Power stadionu boriti sa Jamiejem Vardyjem i Kelechijem Iheanachom za mjesto u timu od prvog minuta.

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.