Došao je u PSG, ali minute neće dobiti: Donnarumma odmah ide nazad u Seriju A

Milan je napustio jedan od najboljih golmana današnjice Gianluigi Donnarumma i postaće novi član viceprvaka Francuske PSG-a.


22-godišnji Italijan će potpisati petogodišnji ugovor vrijedan 60 miliona eura, upravo ono što je kontraverzni Mino Raiola i želio za svog golmana. 

Francuski L'Equipe je objavio da fenomenalni golman ipak neće odmah u prvoj sezoni dobiti priliku da brani u prvih jedanaest. Prvi golman Keylor Navas planira ostati još jednu sezonu na Parku Prinčeva, a klub će mu izaći u susret da bude prvi golman i sledeće sezone.



Dok će Donnarummu poslati na jednogodišnju pozajmicu i to najvjerovatnije da će ga vratiti nazad u Seriju A. Najzainteresovanija je bila Roma, ali sada je pravo pitanje da li Mourinho želi dovesti Donnarummu samo na jednu sezonu, to ćemo saznati u narednom periodu.

Donnarumma je u profesionalnom fudbalu od svoje šesnaeste godine i od tada je prvi golman Rossonera, za koji je branio 251 put.

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.