Agent igrača Intera iskren: Ponudili su nam novi ugovor, ali smo im rekli da smo srećni i sa sadašnjim

Inter se nalazi u velikim problemima, iako su nakon 11 godina opet osvojili Scudetto i prekinuli dominaciju Juventusa.


Finansijska kriza koja je uzdrmala Giuseppe Meazzau je velika, očekuju se veliki odlasci kako bi se ta kriza ublažila malo. 

Zbog krize klub je već napustio trener Antonio Conte, a navodno uprava je odredila žrtvu koja bi trebala da napuni kasu kluba. Riječ je o Achraf Hakimiju, za koga su se klubovi već krenuli slati ponude, a spominje se cifra od oko 80 miliona da bi Inter mogao zaraditi njegovom prodajom.



Neroazuri imaju još jednog zanimljivog igrača koji bi mogao da donese veliki novac u klub, a radi se o Lautaro Martinezu. Mada uprava nije spremna da proda argentinskog napadača koji je ove sezone bio drugi najbolji strelac ktima, ali zbog toga što ne želi da produži ugovor uprava će razmisliti o opciji prodaje. 

Katalonski Sport javlja, da je Lautarov agent Camano otkrio kako je Argentinac već odbio produžetak saradnje. "Ponudili su nam novi ugovor, ali smo im rekli da smo srećni i sa sadašnjim. Svako ima svoju cjenu, i ako u Interu ne pričaju o prodaji, vidićemo kako će se razvijati situacija u klubu", rekao je Camano.



Lautaro je prethodne godine bio vrlo blizu španskog velikana Barcelona, ali se posao iskomplikovao i Argentinac je ostao u Interu. Zbog trenutne situacije u Interu sigurno da se očekuje novi napad katalonskog kluba na Lautara. Međutim, prema riječima Camanoa, Barcelona još nije preduzela konkretne korake.

"Niko iz Barcelone nas nije zvao. Imam dobar odnos sa Mateu Alemanyjem, ali nema ničega, pa ni ne razmišljamo o tome trenutno", bio je jasan Camano. Ipak, kada bi se javili sa Nou Campa, 23-godišnji reprezentativac Argentine ne bi imao ništa protiv selidbe u La Ligu i igranje za jedan od najvećih klubova na svijetu.



"Rasterećeni smo, prvo ćemo morati da riješimo situaciju u Interu, ali svakako da bi volio. Ko ne bi volio da igra za Barcelonu. Radi se o jednom od najvećih klubva na svijetu", rekao je Camano i dodao: 

"Lautaro je spreman na svaki izazov i odgovornost", završava Lautarov agent Camano.

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.