Solskjaer ne odustaje: Spremio čak 90 miliona za prvu zvijezdu Premier lige

Manchester United ovo ljeto mora da dovede neka zvučna imena ukoliko misli da sledeće sezone skinu gradskog rivala sa trona. 


Solskjaer je spremio već neka zvučna imena, ali pitanje da li će te želje Glazersi ispoštovati.

Zainteresovani su da u svoje redove sledeće sezone dovedu Sanchoa, Halanda, Kanea, Grealisha i još nekolicinu igrača. Sigurno da u svoje redove neće moći dovesti sve zvučna imena, a trenutno im je sada prva meta Harry Kane. Zvijezda Tottenhama koju Solskjaer želi sledeće sezone da vidi na Old Traffordu.



Prema izvještaju The Sun-a, porodica Glazers je spremni ponuditi za 27-godišnjaka 90 miliona funti, u pokušaju da malo udovolje navijače. Isti izvještaj navodi da je i sam igrač spreman pojačati United. Prvi čovjek Tottenhama Levy navodno ne želi prodati Kanea rivalima u Premier ligi, ali možda bude prisiljen na to kako bi finansirao neka druga pojačanja na ljeto. 

Kapiten engleske reprezentacije je trenutno najbolji strelac Premier lige, gdje je do sada na 31 meču postigao 21 gol i pri tome dodao 13 asistencija.

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.