Solskjaer dobija konkurenciju u dovođenju velike želje: PSG se priključuje u trku - Razlog je Mbappe

Manchester United i Solskjaer će biti aktivni ovo ljeto u potrazi za novim velikim imenom koje će pojačati Old Trafford.


Sa nekim novim zvučnim pojačanjem koje svi navijači priželjkuju, United bi bio konkurentniji u borbi za Premier ligu i Ligu prvaka. 

U vezu sa United-om dovode se mnogi igrači, neki od najzvučniji imena su svakako dovjac iz Dortmunda Halaand - Sancho. Manchester United bi se navodno mogau suočiti s konkurencijom za potpisivanje zvijezde Dortmunda Sancha ovoga ljeta u vidu kluba iz Pariza. 



Naime, PSG je zainteresovan da vidi u svojim redovima 21-godišnjeg Sancha, i pomno će pratiti situaciju kako bi mogli povući konkretan potez. U dosta će zavisit i rasplet oko Mbappe-a i njegovog ugovora, ukoliko ne produži i napusti klub, PSG će sigurno biti ozibljno zainteresovan za Sancha.

United je prošlo ljeto bio zainteresovan za Engleza ali su odustali zbog cijene od 110 miliona funti koliko je tada Dortmund tražio. Ali sada je situacija drugačija i ukoliko stigne ponuda od 80-90 miliona funti za Sancha, moglo bi navesti upravu Dortmund-a na prodaju igrača.



Sancho bi svakako više volio da mu sledeća destinacija bude Premier liga. Ima blisko prijateljstvo sa Rashfordom i razgovarao je sa njim o povratku u Englesku dok su bili na okupljanju reprezentacije. Ostaje da sačekamo ljeto i vidimo da li će Sancho napustiti Signal Iduna Park.

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.