Francuski mediji javljaju: Kontakt već postoji, zamjenu za Mbappea PSG vidi u prvoj zvijezdi Liverpoola

Mbappe ulazi u zadnju godinu ugovora i još ništa nije poznato da li će produžiti saradnju sa Paris-om. 


Ako ga sad ne prodaju i ostane, sledeće sezone će otići iz kluba kao slobodan igrač što svakako finansijski ne bi odgovaralo upravi kluba.

I dok PSG namjerava učiniti sve da zadrži 22-godišnjaka, već su u potrazi za potencijalnim pojačanjima ukoliko ode. Kako francuski mediji javljaju novo ime na listi potencijalnih pojačanja ukoliko klub napusti Mbappe jeste egipatski reprezentativac i prva zvijezda Liverpoola Mohamed Salah.



I dok su Real Madrid i Barcelona redovito povezivani sa Salah-om, PSG je taj koji se pridružio u borbu, i jedan je od rijetkih klubova koji bi mogao da ispoštuju sve zahtjeve Salaha. Prošlog mjeseca je i  uspostavljen prvi kontakt između kluba i Salah-ovih predstavnika, oko cijene se još ništa ne govori za koliko bi Liverpool pustio Salaha. 

Sa 122 gola za četiri sezone koliko je u Liverpoolu, u po mnogima najjačoj ligi na svijetu, i ne čudi što su mnogi klubovi zainteresovani za njegove usluge.

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.