Ramadanijeva srpska zvijezda konačno može da ide besplatno - Interu je i to skupo

Milanski Inter je u potrazi za štoperom, pokazali su interesovanje za srpskog defanzivca, ali izgleda da su zapeli u pregovorima. 


Srpskog defanzivca zastupa jedan od najboljih agenata Fali Ramadani, a problem u pregovorima pravi ni manje ni više nego plata, iako bi trebao doći u klub kao slobodan igrač.

Nikola Maksimović će na kraju sezone napustiti Napoli kao slobodan igrač, ali izgleda da neće pojačati redove rivala Intera. Naime, problemi su nastali jer Maksimovićev agent traži istu platu kao što on trenutno ima u Napoliju, a to je 2.5 miliona eura po sezoni.



Što Inter navodno nije spreman dati srpskom defanzivcu i vjerovatno da će Inter odustati od njegovog dovođenja. Maksimović im je bio prva opcija na mjestu štopera, jer je dugo u Italiji i pozaje italijanski fudbal i ono što je najbitnije poznaje igru sa trojicom pozada.

Antonio Conte preferira formaciju sa tri pozadi i Maksimović bi se lako uklopio, ostaje da vidimo hoće li se moći uklopiti u platu koju mu Inter može ponuditi.

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.