Raiola potvrđuje da je najbolji manager: Tim od njegovih 11 igrača bi na terenu pregazio sve rivale

Mino Raiola je definitivno jedan od najmoćnijih i najuticajnijih fudbalskih menadžera unazad nekoliko godina na planeti. 


Većinu trenutno najboljih fudbalera planete, upravo Raiola zastupa, a od tih igrača koje zastupa može se napraviti tim koji bi se borio ravnopravno sa svima. 

Ofanzivu bi predvodio ko drugi nego Zlatan Ibrahimović i  Erling Haaland, a na golu bi stojao jedan od najboljih golmana Donnarumma. Vezni red bi činili  United-ov Pogba i PSG-ov Verratti, dok bi po krilu  igrali  Calvin Stengs i Lorenzo Pellegrini.



A stub odbrane bi činili igrači iz Serie A, Milanov Alessio Romagnoli, Juventusov Matthijs de Ligt i Interov Stefan de Vrij. A najveća konkurencija je svakako u ofanzivnoj liniji gdje uz Zlatana I Haalanda se nalazi i Mkhitaryan. 

Dok mjesta u prvih jedanaest nema za Hirving Lozana iz Napolia, Marcus Thurama iz Borrusie Moencengladbacha i Moise Keana iz PSG-a.

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.