Postaje sve zanimljivije: 2 Velikana Premier lige se priključili Juventusu u trci za Wunderkida

Juventus je naciljao odlično pojačanje i već počeo raditi na njemu, ali sada se čini kako će to biti mnogo teži posao nego što su očekivali. 


Naime, Juventusu u trci za potpisivanje mladog i izuzetno talentovanog napadača prema poslednjim informacijama su se prključila dva prava diva europskog fudbala. 

Liverpool i Manchester United su nova dva interesanta koja žele u svojim redovima da vide dvadesetjednogodišnjeg Dušana Vlahovića koji trenutno igra u Seriji A u redovima Fiorentine. 



Vlahović je došao u Fiorentina još 2018. godine i lagano dobijao sve više šanse za prvi tim da bi ove sezone je naprosto eksplodirao. Srpski napadač ima 19 golova u Seriji A, od kojih je 13 došlo u ovoj sezoni, a čini se da je pred njim svijetla budućnost i da bi taj broj mogao samo da raste. 

Nakon što je u januaru napunio 21 godinu, i nakon ovakve statistike nije ni čudo da se veliki klubovi zanimaju za njega, a sada su se i Manchester United i Liverpool pridružili Staroj dami u interesovanju ako je vjerovati TuttoJuveu.

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.