Perez ima nikad veće planove: Odriče se pola ekipe zarad formiranja tandema za dominaciju

Perez je čovjek koji se ne boji ničega i na kraju uvijek istjera svoje, a sa Realom je spreman na sve. 


Nije tajna da na ljeto želi da dovede Mbappe-a, koji prema posljednjim informacijama neće produžiti novi ugovor sa Paris-om. 

Što vrlo vjerovatno znači da ćemo ovo ljeto gledati "sapunicu" oko toga gdje će završiti Francuz. Pored njega želja im je Haaland, ali njima više odgovara da sačekaju kada igraču bude zadnja godina ugovora i probaju ga dovesti za manje para. 



Međutim, ako Dortmund odluči sad da ga proda e tek nas tu očekuje prava bitka za norvešku zvijezdu. Perez u svemu tome je odlučan i želi da rasproda pola tima kako bi formirao tandem za budućnost. Na spisku da napuste klub nalaze se Vinicius Junior i Hazard koje će pokušati uključiti u transfer Mbappea.

Na listi se nalaze još Isco i Odegaard koji je na pozajmici u Arsenalu, Militao kao i veliki broj igrača koji su na pozajmicama. Većina mladih igrača koji imaju cijenu na tržištu, vrata Santiago Bernabeua su otvorena u potrazi za novom sredinom. 



Osim Asensi-a koga u klubu vide kao ključnog igrača u formiranju tria sa Mbappe-om i Haaland-om. Izvjesno je da će doći Alaba iz Bayerna, za Ramosa trenutno nema novi ponuda da napusti Real, Lukas Vazquez ostaje bez ugovora i za sada nema priče da će mu ponuditi novi.

Kada se sve sagleda nekolicina igrača je samo sigurna u klubu a to su osim golmana Kurtoe, Bezema, Modrić, Kroos, Varane, Mendy, Carvajal, Casemiro, Asensio. 

Perez je odlučan da napravi nove "Galácticose" sa Mbappeom, Haalandom, Alabom i Camavingom - koji je velika želja Zidanea u veznom redu.

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.