Neville poručuje upravi: Ispunjenje sna je što prije dovesti Realovu zvijezdu, napadača i krilo

Gary Neville je izuzetno aktivan kada je riječ o transfer politici i igri njegovog bivšeg kluba i često se ne libi davati izjave i komentare o tome šta on smatra da bi bilo najbolje za ekipu Uniteda. 


Jednu takvu je dao i u poslednjem intervjuu gdje je jasno naglasio šta je potrebno Solskjaerovoj ekipi da bi bili ponovo onaj United koji dominira Europom. 

Gary Neville otkrio je da će Raphael Varane ovog ljeta biti njegov san za Manchester United i da klub mora raditi na njemu kao prioritetnom pojačanju, ali da mora i da traži i napadača i krilnog igrača odmah u ovom transfer roku.



Legenda Uniteda vjeruje da bi jačanje zadnje linije Uniteda trebalo biti glavni fokus Solskjaera, a kako je Varane već ušao u posljednjih 18 mjeseci ugovora sa Real Madridom on bi trebao da bude prva meta Uniteda. 

Takođe, Neville vjeruje da su Unitedu potrebna i napadačka pojačanja - ali ipak bi dao prednost dovođenju Varanea nad superzvijezdom Borussije Dortmund, Erlingom Halandom koji se u zadnje vrijeme povezuje sa mnoštvom klubova.

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.