Juventus spremio interesantnu razmjenu sa PSG-om: U priču uključena i Wanda

Italijanske novine La Stampa navodono je prenjela vijest da je na pomolu velika razmjena između Juventusa i PSG-a. 


Izgleda da je Juventus zainteresovan za usluge nekada velike zvijezde Intera iz Milana, u pitanju je argentinski reprezentativac Mauro Icardi. 

Icardi je trenutno član PSG-a, on je 2019. godine prešao u PSG kao pozajmljen igrač Intera i nakon jedne sezone ugovor je otkupljen. Ali izgleda da je rastanak već blizu, možda već i ovo ljeto. Juventus je spreman za argentinskog napadača ponuditi njegovog sunarodnika Paulo Dybalu.



Dybali ugovor ističe sledeće sezone i očigledno je kako ga žele prodati ili iskoristiti u nekoj razmjeni da sledeće sezone ne bi otišao kao slobodan igrač. Kako navodi La Stampa "Bianconeri" su već dogovorili sastanak sa Wand-om Nare, suprugom i agentom Icardi-ja, a PSG je kontaktiran i ponuđena razmjena igrača.

PSG je spreman da se odrekne Icardi-ja jer žele da se oslobode njegove plate kako bi uspjeli finansijski zadovoljiti Mbappea da ostane i sledeće sezone na "Parku Prinčeva". Ostaje da sačekamo ljeto i vidimo šta će se desiti.






Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.