Mourinho otpisao čak 7 igrača: PSG dobija novu šansu, u igri i Atletico, Valencija i Everton

Jose Mourinho svojim dolaskom u Tottenhem nije postigao nikakve zavidne rezultate iako se to očekivalo od njega, a sudeći prema poslednjim potezima čini se da je krivac tome igrački kadar kojim raspolaže. 


Tottenhemov možemo reći sunovrat je krenuo još sredinom sezone, naglo ga je pojačao poraz protiv Dinama iz Zagreba i čini se da je Mourinho već otpisao ovu sezonu i krenuo razmišljati o timu za sledeću. 

Britanski Mirror javlja kako je portugalski strateg iz ekipe otpisao čak sedmoricu igrača, od kojih su pojedini zaista velike zvijezde, i kako se njihovom prodajom nada da bi mogao doći do finansijskih sredstava koja bi mu omogućila kupovinu pojačanja po njegovoj mjeri. 



Portugalac je nezadovoljan pokazanim od strane Dele Allija, Serga Auriera, Harryja Winksa, Erica Lamele, Davinsona Sancheza, Ryana Sessegnona i Juana Foytha. Riječ je o pojednim zaista velikim imenima za koje su u prethodnom periodu pokazivali interes neki od najvećih europskih klubova. 

Najzvučnije ime na spisku je sigurno Dele Alli za kojeg je u prethodnom periodu veliki interes pokavala ekipa PSG-a koja bi sa poslednjim potezom Mourinha mogla lako obnoviti taj interes ukoliko interesovanje još uvijek postoji. 



Takodje, i Harry Winks je ime za koje se već u ovom trenutku otimaju brojni klubovi, ali kao najveći interesanti i najzvučnija imena pominju se Valencija i Everton koji će sigurno ovog ljeta pokušati da ga dovedu u svoje redove. 

Brojni klubovi u ovoj situaciji vide svoju šansu i da dođu do Auriera i Lamele čiji su kvaliteti neosporivi i sigurno je da će biti mnogo interesanata i za njihove usluge. 

Ostaje nam da vidimo u narednom periodu ko će da se okoristi poslednjim potezom Mourinha, ali i šta će biti sa Harryom Kaneom za kojeg se sve glasnije priča kako bi uskoro mogao napustiti Tottenham.

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.