Španski mediji javljaju: Zidane je već mjesecima u ulozi agenta, veliki transfer u Real nikad bliži

Španski mediji danas donose veliku ekskluzivu koja je dočekana na radost brojnih navijača Real Madrida koji se nadaju da bi napokon mogli doći do dugo željenog pojačanja. 


Naime, Madridski AS je javio kako prva zvijezda PSG-a ne želi u ovom trenutku da produži svoj ugovor sa PSG-om i kako se sve to dešava upravo zbog toga što on želi da ostvari veliki transfer kojim bi ispunio dječački san. 

Svi pogadjate da je riječ o fenomenalnom fracuskom napadaču, Kylianu Mbappeu, koji ima ugovor u Parizu do ljeta 2022. godine i koji je već u nekoliko navrata prethodnih godina odbio njegovo produženje. 



Danas španski mediji prenose da je Mbappe upravo odlučio da napusti svoju trenutnu ekipu i kako očekuje veliki transfer u Real Madrid koji bi sigurno došao na obostrano zadovoljstvo obzirom da Francuz već duže vrijeme priča kako mu je upravo Real Madrid dječački san. 

Madridski AS javlja i kako je u sav ovaj posao upetljan i sam Zinedine Zidane koji je već mjesecima u kontaktu sa Mbappeom i za kojeg se može slobodno reći da je u nekakvoj ulozi agenta kada je riječ o ovom transferu. 



Ukoliko se već ovog ljeta završi prelazak Mbappea u Real to bi bilo idealno pojačanje za Madriđane za koje bi prema poslednjim procjenama PSG trebao inkasirati 150 miliona eura što sigurno nije iznos kojim bi bili nezadovoljni ako uzmemo u obzir situaciju na tržištu.

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.