Milan ne želi da ispuni uslove Raiole, ali ima ko želi - Donnaruma bio mogao napraviti veliku izdaju Milana

Jedan od trenutno najboljih golmana na svijetu i njegov agent Mino Raiola, na stolu imaju novi ugovor vrijedan 8 miliona eura sa bonusima koji ne žele da prihvate. 


Raiola smatra da golman ovakvog kalibra zaslužuje i treba da dobije više, pa je pred čelnike "Rossonera" postavio cifru od 10 miliona eura. 

On na tu cifru traži još dodatne bonuse za golmana, i plus naravno svoj dio kolača koji njemu kao posredniku pripada. Milan ne želi to da prihvati, ali ima ko želi i ko može da ispoštije tu cifru koju je agent zamislio. 



Italijasnki medji javljaju da Juve spreman da prihvati ove uslove i vrlo lako bi se moglo dogoditi da naredne sezone Donnarumma gledamo u dresu tima iz Torina. Od strane Donnarumme bi to značila velika izdaja prema Milanu i njegovim navijačima sa kojima baš i nema najbolji odnos. 

Siniša Mihajlović kao trener Milana u vatru gura tada 16-godišnjaka Donnarummu, stavlja ga među stative San Sira i pruža mu puno povjerenje, i on od tada postaje nezamjenjivi broj jedan na golu "Rossonera". 



Ali izgleda da je novac postao prioritet za mladog golmana, koji će vjerovatno ovo ljeto i da zaduži dres Juventusa. On se do sada našao izmešu stativa  AC Milana 205 puta, a ima svega 22 godine, 

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.