Zadnja prilika za Napoli da zaradi: Gradski rivali u trci za potpis zvijezde Napolija

Ovo ljeto Liverpool će morati da ojača svoju defanzivnu liniju i da pokuša da dovede nešto kvalitetno da bude konkurent u borbi za titulu. 


Liverpool se povezivao unazad par sezona za potpis Senegalskog reprezentativca i svaki prelazni rok je završio tako da ga nisu potpisali.

Napoli je spreman prodati defanzivca ovoga ljeta, a prvi u redu su "Redsi" koji su spremni da izdvoje 50 miliona eura za njegov potpis. Defanzivac Senegala je povezivan da će napustiti Napoli zadnjih par sezona, ali je on i dalje u član Serie A. 



Njegov ugovor ističe sledeće ljeto, i ovo je posljednja šansa za Napoli da pokuša dobiti nešto para za njega ili igrač ulazi u zadnju godinu ugovora i napušta klub bez oštete. Prema italijanskim novinama Gazzetta dello Sport, Koulibaly se dopada šefu Liverpoola Jurgen Klopp-u.

Zato je tim sa Anfielda već stupio u kontakt sa Napoliem oko potencijalnog transfera. Međutim, "Redsi" bi se mogli suočiti sa jakom konkurenciom i to u gradskom rivalu Evertonu, "Karamele" su takođe jako zainteresovane za Koulibalya i spremni su prodati defanzivca Yerrija Minea kako bi obezbjedili novac za transfer Senegalca. 



Koulibaly u junu puni 30 godina i vjerovatno da Liverpool nije spreman da plati preko 40 miliona eura, kada znaju da su druge atraktivne opcije dostupne na tržištu, a mlađe. 

Tim sa Anfielda se povezuje sa brojnim alternativnim defanzivcima, a defanzivac RB Leipziga Ibrahim Konate je na vrhu te liste želja.

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.