Chelsea želi 200 miliona za pojačanja: Tuchel čak 9 igrača stavio na transfer listu

Thomas Tuchel se ne šali, spreman je ovaj ljetni prelazni rok da skupi čak 200 miliona i to je odlučio tako što je čak devetoricu igrača stavio na transfer listu. 


Nada se da će uspjeti prodati igrače i skupiti novac koji planira uložiti u nova pojačanja po svojoj želi a prva želja je zvijezda Dortmunda mladi Erling Haaland. 

Na tom spisku se nalazi Tammy Abraham koji je dolaskom Tuchel-a pao u drugi plan, takođe su tu dvojica štopera Rudiger i Tomori na koje takođe ne računa njemac. Na popisu se nalazi i najskuplji golman u istoriji Kepa Arizabalagu, kao i bek Emerson Palmeiri. 



Jorginho se povezuje sa povratkom u Italiju odakle je i došao u Chelsea, a Tuchel nema ništa protiv toga da ga proda. Konačan spisak čine još 3 igrača koji su trenutno na posudbi a to su: Loftus-Cheek, Michi Batshuay i Ross Barkley. 

Tuchel se nada da prodajom ovih igrača prikupi oko 200 miliona eura, a zatim da uloži u nova pojačanja i da sledeće sezone bude konkuretan kako u Premier ligi tako i u Ligi sampiona.

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.