I to je moguće: Zvijezda Barce završila sezonu zbog povrede, a uprava zadovoljno trlja ruke

Barcelona ove sezone ima veliki problema sa povredama ključnih igrača, što im nije umanjila šanse da se bore da osvoje La Ligu.


Iako su već ispali iz Lige šampiona, a u jednom trenutku titula je bila daleko, već pripisana Atletico Madridu, ali stvari su se pomjenile i Barcelona sada zaostaje samo 1 bod za Atletico Madridom. 

Na red dolazi i informacija da će Philippe Couthino propustiti ostatak sezone, nakon što je podvrgnut novoj operaciji koljena. Operisan je u Brazilu pod nadzorom klupskih ljekara. Iako je izgubljen do kraja sezone uprava zadovoljno trlja ruke, ne zbog toga što propupšta sezonu nego što je klubu sačuvao 20 miliona eura.



U klauzuli ugovora stoji da Coutinho kada odigra 100 utakmica za Barcelonu, Barcelona je dužna da Liverpoolu uplati 20 miliona eura. Coutinho je trenutno na 90 utakmica, i s obzirom da neće stići ove sezone do 100 utakmica, Barca neće morati da plati 20 miliona eura Liverpoolu.

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.