Milan pronašao riješenje: Bivši čuvar mreže Juventusa stiže kao zamjena za Donnarummu

Maldini nije još uspio da pronađe zajednički jezik sa Donnarummom i njegovim agentom oko produženja ugovora, pa se morao okrenuti drugim opcijama. 


Mladi 21-godišnji golman Gianluigi Donnarumma mogao bi ovog ljeta napustiti redove Milana. Donnarummi ovog ljeta ističe ugovor sa Milanom, a iako su proteklih mjeseci vođeni intenzivni pregovori vezani za potpisivanje novog ugovora, ipak dogovor zainteresiranih strana nije postignut. 

U Milanu žele svim silama zadržati jednog od najboljih svjetskih golmana, no u isto vrijeme spremaju se i na scenarij njegov odlaska. Tako će, bar prema pisanju inostranih medija, ukoliko Donnarumma ode, klub iz grada mode u svoje redove iz Barcelone dovesti brazilskog golmana Neta. 



Navodno bi ga Milan doveo na posudbu uz opciju otkupa ugovora za 15 miliona eura, a Neto bi se u tom slučaju vratio u Italiju s obzirom da je prije odlaska u Valelciju 2017. godine branio boje Fiorentine i Juventusa

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.