Reklo bi da je to prava sredina za njega - Engleski Premierligaš zainteresovan za Gattusa

Gatuzo je sve bliže otkazu u Napoliju ali kako stoje stvari neće morati dugo ćekati na novi posao


Nekadašnji trofejni fudbaler, a sada ne toliko uspešni trener Napolija Đenaro Gatuzo mogao bi na leto da preuzme engleski Vulverhempton, koji je pokazao interesovanje za ovog italijanskog stručnjaka. Gatuzova budućnost na stadionu "Dijego Armando Maradona" je prilično neizvesna i deluje da, na osnovu svega što se može pročitati, broji poslednje mesece u klubu. 

S obzirom na njegov ratnički mentalitet naslućuje se da bi Engleska bila pravo tle za dalji razvoj karijere ovog mladog trenera. Kako prenosi Tutomerkato, Vulverhempton je pokazao želju da ga dovede, mada je i dalje sve u fazi početnog interesovanja. 



Vulvsi igraju promenljivo ove sezone, trenutno su 12. mestu, ali u nešto lošijoj formi rezultata. Predvođeni Nunom Espiritom Santom već su pokazali da su se izdigli iznad nivoa prosečnog engleskog kluba, ali Portugalac okončava svoji četvrtu sezonu u klubu i pitanje je da li će ostvario maksiminu na "Molinou".

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.