Real bi mogao da ostane bez bitne karike: Francuz ne želi novi ugovor - City i United čekaju

Real Madrid se ove sezone našao u velikim problemima kada je riječ o igračkom kadru i nedostatku kvalitetnih pojačanja, pa tako i neki od bitnijih igrača odbijaju nove ugovore. 


Ekipa Real Madrida bi mogla da ostane bez bitnog fudbalera na ljeto ako uzmemo u obzir da i sam Francuz ne želi da produži ugovor sa timom sa Santiago Bernabea. 

U pitanju je Rafael Varan, fudbaler koji nastupa za reprezentaciju Francuske i čovek je od koga dosta toga zavisi u odbrani Madriđana. Ovaj 27-godišnji fudbaler ne želi da produži ugovor sa Realom, pa je klub riješio da ga proda na ljeto. 



Zainteresovanih itekako ima, a prvi među jednakima jeste Mančester siti. Mančester junajted je takođe zainteresovan, a valja napomenuti i da mu je ugovor sa Realom do 2022. godine. Koliko mogu da dobiju? 

Po specijalizovanom portalu "Transfermarkt" ovaj fudbaler vredi 70 miliona evra, ali Real teško da može dobiti više od 40 miliona zbog činjenice da mu ističe ugovor na kraju sledeće sezone.

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.