Abraham u centru pažnje - Sajajni napadač želi veću minutažu i već razmišlja o promjeni kluba

Sjajni napadač koji je prethodne sezone pokazao sjajne partije i postigao mnoštvo golova i dao svima do znanja da se radi o prvoklasnom igraču ove sezone ipak ne dobija očekivanu minutažu.


Temi Abraham se definitivno nadao znatno boljoj ulozi posle odlične prošle sezone kada je zabeležio 15 golova na 34 utakmice i nekako "ugurao" Čelsi u LŠ. 

"Plavci" su bili pod suspenzijom, ovog leta su baš otvorili - u ofanzivnom delu stigli su igrači poput Haverca, Vernera i Zijeha. Ove sezone Lampard, kasnije i Tuhel više poverenja imaju u Žirua i Vernera te bi se Abraham mogao odlučiti na promenu sredine, ali ne i grada. 



Po pisanju engleskih medija, napadača Čelsija dosta cene u Vest Hemu, Arsenalu, ali i Aston Vili sa kojom je pre dve sezone osigurao promociju u Premijer ligu. Njegov ugovor važi do 2023. godine, izgleda da mu je ostanak u PL zagarantovan. Samo pitanje je u kom klubu.

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.