Veliki promašaj Reala otkrio malu tajnu Ramosa: Kada je došao Ronaldo onda je sve prestalo

Svojevremeno kada je došao u Madrid mnogi su bili iznenađeni, ali ipak nisu očekivali da se pokaže kao toliki promašaj kakav se pokazao narednih sezona.


Cristiano Ronaldo i Sergio Ramos su ostali u dobrom odnosu nakon odlaska Portugalca iz Reala, ali je upitno da li će to dalje i tako biti. 

Gostujući u emisiji The Siringuito TV Royston Drenthe, najveći promašaj u historiji Real Madrida, je ocinkao Sergija Ramosa. Drenthe je otkrio kako je Ramos na treninzima redovno ismijavao Ronalda koji je tada bio najbolji igrač svijeta i to dok je nastupao za Manchester United.



"Perfektno se sjećam da Cristiano Ronaldo nije bio u klubu, a Sergio Ramos je nakon treninga glumio Ronalda pucajući slobodne udarce. Radio je to kao da ga ismijava." "Kada je Ronaldo došao u Real, Ramos je to prestao raditi", ispričao je Drenthe. 

Drenthe je bio član Reala od 2007. do 2012. godine s tim da je posljednje dvije godine ugovora uradio na posudbama u Herculesu i Evertonu.

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.