Solskjaer pokazuje da je pravi lisac: Zidane otpisao svoju zvijezdu - United već spremio ponudu

Manchester United doveo je ovog ljeta u svoje redove sjajnog nizozemskog vezistu Donnyja van de Beeka iz Ajaxa. 


Ole Gunnar Solskjaer tako je dobio dodatnu snagu u veznom redu, a do početka nove sezone Crveni đavoli bi trebali biti jači i za lijevog beka.
Karijeru bi u redovima velikana sa Old Trafforda mogao nastaviti španski fudbaler za kojeg je United poslao zvaničnu ponudu. Riječ je 23-godišnjaku koji iza sebe ima odličnu sezonu u Sevilli i sigurno je da bi Unitedu itekako značio jedan igrač poput njega kako bi ojačao i svoju zadnju liniju koja je često tokom protekle sezone bila veliki problem.



Iako je Sergio Reguilon ima sjajnu sezonu u Sevilli, po okončanju iste se vratio u Real Madrid, no Zinedine Zidane mu ne namjerava pružiti šansu pored Ferlanda Mendyja i Marcela i svoju šansu u tome baš vide u Manchesteru.

To je ono što želi iskoristiti United. Spremili su ponudu za 23-godišnjeg beka i neće biti nikakvo čudo ako on na kraju završi u Premiershipu. Pregovori se vode, a sve će biti poznato u narednim danima.



Ukoliko bi United uspio u narednim danima završiti i ovo pojačanje mogao bi se ovaj prelazni rok pokazati kao jedan od boljih za ekipu Ole Gunnar Solskjaera koja će sigurno u narednoj sezoni da pokuša da uđe u borbu na titulu sa nekim od najjačih klubova Premier lige.

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.