Prije 5 godina čekao ispred biroa, želio dići ruke od sporta: Danas se sprema put Chelseaja

Senegalac pred istorijskim transferom. Jedva čekamo da krene Premijer liga i da gledamo silna pojačanja koja su stigla i od kojih se mnogo očekuje.


Najneizvjesnije takmičenje se vraća na program kroz pet dana, jedan od timova koji bi mogao da se umeša u Mančester Siti - Liverpul kombinaciju je definitivno Čelsi.
Abramovič je odrešio kesu a nije ni završio sa kupovinama. U klub su stigli Zijeh, Verner, Tijago Silva, Malang Sar, Čilvel i Haverc. Sada je na redu golman! Kepa je previše putao kiksao, njegov stav takođe nije 'legao' klubu.



Otvoren je konkurs za prvog golmana tima, Vili Kabaljero će biti treći golman. Po engleskim medijima najbliži mestu između stativa "Stamford Bridža" jeste Eduard Mendi. Golman Rena je bio fenomenalan prošle sezone, njegov klub je osigurao plasman u prvu, istorijsku Ligu šampiona.

Ipak izgleda da je Senegalac neće igrati, makar ne u dresu Rena. Čelsi je blizu dogovora sa Francuzima i želi što prije da ga dovede u svoje redove kako bi se riješio Kepe od kojeg je mnogo očekivao.



Ovo je pravi preokret za samog Mendija koji je pre samo pet godina čekao u redu ispred biroa za zapošljavanje, spreman da digne ruke od fudbala. Tada je imao 23 godine a sada pet godina kasnije izvesno će zameniti najskupljeg golmana ikada. Kakva priča!

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.