Raiola sprema veliku izdaju u Seriji A - Juventus ide po pojačanje koje bi moglo uzdrmati Italiju

Moglo bi se reći da je uloga agenata zaista prevelika u današnjem sportu, pa tako i u onom koji je planetarno jedan od najpopularnijih. 


Prelazni rokovi su poslednjih nekoliko godina postali poligon za igru moćnijih agenata poput Mendesa i Raiole, koji se trude da ostvare što dominantniji transfer.
Portugalski stručnjak završava transfere svojih uzdanica u Engleskoj Premier ligi na brzinu, zadnji primjer jeste transfer tinejdžera Silve iz Porta u Wolverhampton i to za rekordnih 40 miliona eura. 



Sada je red došao na Raiolu koji već traži način kako da mu se revanšira. Većina italijanskih medija su poslednjih dana prenijeli iste vijesti - Donnarumma je na pragu dogovora sa Juventusom poslije ove sezone kada će postati slobodan igrač.

Otkriće Siniše Mihajlovića je u par navrata već bilo blizu selidbe sa "San Sira", a sjećamo se vrlo dobro kada su ga domaći navijači i navijači reprezentacije prozvali "Dolaruma" jasno zbog novca koji se dovodio u pitanje oko njegovog transfera.



Sada je izgleda na pragu da zauzme mjesto Gianluigija Buffona u dresu "Stare dame". Donnarummi bi pripala plata od čak 10 miliona eura godišnje dok bi Raioli bilo isplaćeno nevjerovatnih 15 miliona eura za dobro odrađeni posao.

Vidjećemo kako će "rosoneri" reagovati, to jest da li Maldini i ostali čelnici imaju adekvatnu kontraponudu kako bi zadržali svog čuvara mreže.

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.