Velikan Serije A u procesu totalne transformacije - Rasprodaje pola tima i dovodi Maurizija Sarrija

Roma je ostala bez povređenog Zaniola, Kolarov je u ovom trenutku na drugom delu pregleda pred odlazak u Inter, Džeko čeka Juventus, ali su sada manje šanse, jer je šampion blizu Suareza. 


Od Fonseke je novi vlasnik Dan Fridkin tražio da smanji broj igrača i plate za 20%, ali priča se da i Portugalac nije siguran.
Sportski sektor treba da se oslobodi golmana Olsena koga želi Seltik. Karsdorp je blizu Atalante, Fazio bi mogao u Kaljari, Hesus u Đenovu, Florenci je prekobrojan, kao i Ćorić, Peroti, Pastore koji nema ponude. Under bi mogao da ode u Napoli, Klajvert kod Pipa Inzagija u Benevento.



Tek kada se oslobode većine igrača, moći će da kupe nekoga, ali i dalje je neizvesno šta će biti sa direktorom i ko će da preuzme kormilo kluba i uvede red koji se očekuje već nekoliko sezona.

Navodno, novi vlasnik, Dan Fridkin hoće Ragnika za sportskog direktora, a planira da ako stvari krenu loše, smeni Fonseku, sugestija je Mauricio Sari koji je i dalje pod ugovorom sa Juventusom. 



Iskusni trener bi mogao da prihvati ponudu koja mu se nudi i tako se vrati u igru, a bio bi mu ponuđen dugogodišnji ugovor i veliko poverenje, povjerenje koje nije imao u Juventusu, iako je osvojio titulu.

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.