Messi se oglasio i ponizio upravu Barce: "Zaslužio si da odeš, nisam iznenađen njihovim postupcima"

"Zaslužio si da odeš, više nisam ni iznenađen njihovim postupcima"


Emotivni oproštaj od Luisa Suareza Lionel Messi je iskoristio da žestoko kritikuje aktuleno rukovodstvo Barcelone. Messi i Suarez su napad Barcelone predvodili od 2014. godine, u međuvremenu su postali veliki prijatelji zato i ne čudi zašto je Argentincu teško pao odlazak Urugvajca. 

Kapiten ekipe s Nou Campa se od Saureza oprostio na društvenoj mreži Instagram uz poruku da ga voli i da nije zaslužio da bude otjeran. "Bit će veoma teško ne provoditi vrijemme svakodnevno sa tobom, na terenu i van njega. 



Nedostajat će mi to vrijeme, veoma. Bilo je tu mnogo godina, mnogo saigrača, mnogo večera…  Mnogo stvari koje nećemo moći da zaboravimo. Bit će čudno vidjeti te u drugom dresu, a još čudnije igrati protiv tebe" 

Započeo je Messi te nastavio: "Zaslužio si da odeš zbog onoga što i jesi – kao jedan od najvećih fudbalera u klupskoj istoriji – koji je radio važne stvari za grupu, ali i individuelno.  Nisi zaslužio da budeš otjeran tako kako su oni to uradili. 



Istina je da u ovom trenutku, više nisam ni iznenađen njihovim postupcima. Želim ti sve najbolje u budućnosti.  Volim te i vidimo se uskoro." Messi i Suarez će se ubrzo naći na suprotnim stranama terena jer je urugvajski napadač potpisao za Atletico Madrid.

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.