Pep pravi tandem snova: City za 60 miliona otima Mourinhu već viđeno pojačanje

Totenhem već duže vrijeme pokušava da dovede iskusnog štopera ali se sad i Pep ključuje u trku i nudi 60 miliona 


Totenhem pokušava da dovede Milana Škrinijara iz Intera, ali "Pevci" nisu spremni da plate 60 miliona evra koliko traže Italijani, pregovorio su u toku. Pisalo se da Murinjo ima spremnu i alternativu, u pitanju je štoper Benfike Ruben Dijas.  Ipak, izgleda da će Portugalac otići u drugom smeru, kako mediji iz njegove domovine javljaju da je blizu prelaska u redove Mančester sitija. 

Naime, "Građani" su sa Benfikom dogovorili trampu, put Lisabona će otići iskusni Nikolas Otamendi, jasno je da će engleski klub morati i da doplati za portugalskog reprezentativca, mada nije razjašnjeno koliko.  Čini se da bi Gvardiola tako mogao da dobije tri nova štopera ove sezone, već je stigao Nejtan Ake, a Siti je u završnim pregovorima sa Seviljom oko transfera Žila Kundea. 



Na izlaznim vratima kluba je mladi Erik Garsija, koji je velika želja Barselone, neizvesna je i sudbina Džona Stounsa, mada je Englez odigrao dobar meč na startu sezone protiv Vulverhemptona. Tako bi Gvardiola rešio najveću bolju Sitija, potpuno bi rekonstruisao bedem ispred Edersona i stvorio uslove za napad na nove trofeje.

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.