United sada želi zvijezdu Leicestera - 80 miliona funti spremno za novu prvu želju Solskjaera

Iako je Manchester United u velikoj rezultatskoj krizi uprava i čelnici kluba su uvjereni da će se rezultati vratiti i da je potrebno samo malo dodatno pojačati igrački kadar te da bi tad sve moglo doći na svoje mjesto.


Manchester United će i u narednim prelaznim rokovima biti veoma aktivan kako bi se što prije vratio u vrh engleskog fudbala.
Već šest godina Crveni đavoli se veoma muče da ostvare dobar rezultat. Odlazak Sir Alexa Ferugusona je bio veliki udarac, menadžeri su se mijenjali, ali rezultat je konstantno izostajao.Trofej Evropske lige je uspio donijeti Jose Mourinho, ali zbog skromnih igara njemu je prije nešto manje od godinu dana uručen otkaz, a na klupu je došao Ole Gunnar Solskjaer. Norvežanin je dobio pojačanje koje Posebni nije.

Harry Maguire je pojačao odbranu tima sa Old Trafforda, a narednog ljeta bi put Teatra snova mogao još jedan fudbaler Leicestera. United je spreman u svoje redove dovesti veznjaka Jamesa Maddisona, a ponuda koju će poslati Leicesteru će biti sasvim dovoljna da ovaj 22-godišnjak završi kod njih. Riječ je o cifri od 80 miliona funti. Takva ponuda se ne odbija, pa će Maddison vjerovatno narednog ljeta obući dres Crvenih đavola sa Old Trafforda. Maddison je ove sezone jedan od glavnih igrača Lisica i sigurno da su najbolje godine tek pred njim.

Zanimaju vas i teme koje se ne odnose na sport, uživajte uz naš magazin - www.pult24.info

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.