Španjolski mediji: "Olmo je Dinamovo svjetlo, zvijezda Zagrebačke noći, njegova su 3 od 4 gola"

Svi su oduševljeni, već duže vrijeme njegova igra oduševljava sve navijače Dinama, a sad je i planeta upoznala njegov kvalitet i talenat.


Dani Olmo oduševio je igrom u Dinamovom trijumfu protiv Atalante (4:0) u prvom kolu skupine Lige prvaka i na taj način podigao Dinamo na jednu višu razinu kada je riječ o Europskom fudbalu.
Kapetanu mlade reprezentacije Španjolske tim povodom se klanja najčitaniji list u toj državi. "Maksimir je svjedočio Olmovom solističkom koncertu" Marca pod naslovom "Dani Olmo je Atalanti debi u LP-u pretvorio u noćnu moru" piše da je "Španjolac pripremio tri od četiri gola Dinama u velikoj pobjedi na otvaranju natjecanja" te dodaje:



"Sjajni potezi prvaka Europe s U21 reprezentacijom Španjolske omogućili su Dinamu da razbije suparnika u fantastičnom prvom poluvremenu." Oda Dinamovoj španjolskoj zvijezdi puna je metafora i epiteta:

"Maksimir je te noći svjedočio pravom solističkom koncertu Danija Olma. Mladi španjolski ofenzivac bio je Dinamovo svjetlo i svaki put kada je primio loptu iza napadača stvarao je opasnost po gol suparnika. Iako nije postigao gol, bio je glavna zvijezda zagrebačke noći."



"Njegova su tri od četiri Dinamova gola" "Prvi gol postignut je nakon njegovog udarca, za drugi je krasno poslužio Leovca vanjskom, a kod trećeg je Dinamu omogućio brojčanu nadmoć. Tako je ujedno i onemogućio Atalantu da pokaže atraktivan nogomet kojim je prošle sezone zadivila Italiju", objašnjava Marca.

Zato je sada Olmo oduševljavao Maksimir, a Marca podsjeća na još jedan njegov atraktivan potez: "Olmo je zapalio publiku i dodavanjem petom za Petkovića koji je tako serviranu loptu propustio zabiti u gol."

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.