Oršić bolji od Di Marie i Lewandowskog - Perić, Ademi i Oršić u najboljoj momčadi Lige prvaka

Još jedno veliko i značajno priznanje za igrače Dinama koji su odigrali sjajnu utakmicu protiv Atalante i pobijedili sa 4:0 u apsolutnoj dominaciji nad Italijanskim klubom.


WHOSCORED, ugledni portal koji se bavi nogometnom statistikom, objavio je najbolju momčad sastavljenu od igrača koji su jučer igrali u prvom kolu Lige prvaka.
Među 11 najboljih čak su tri nogometaša iz hrvatskog prvaka Dinama. U ugledno društvo smjestili su se igrači Atletico Madrida, PSG-a, Bayerna i Lokomotiva iz Moskve, a.i Dinamo je imao tu čast da ima čak tri svoja igrača.



WhoScored se odlučio za Dinamove Dinu Perića (8.04), Mislava Oršića (9.32) i Arijana Ademija (8.33). Stoper Perić odigrao je odlično cijelu utakmicu. Dominirao je pored napadača Atalante, odlično je iznosio loptu prema naprijed, a istaknuo se i s nekoliko sjajnih driblinga i dodavanja.

Iza Mislava Oršića je utakmica karijere, rijetko se tko može pohvaliti da je zabio tri gola u jednoj utakmici Lige prvaka. Za brzog napadača Dinama igrači Atalante nisu imali rješenje, utrpao im je sve što je mogao i zaslužio najveću ocjenu od svih na popisu (9.32).



Treći Dinamov igrač je Arijan Ademi. Makedonski reprezentativac kapetanski je nosio svoju momčad do jedne od najboljih Dinamovih utakmica u povijesti. Zanimljivo, Oršić je bio bolji od Di Marije, Jesusa, Lewandowskog...

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.