Solskjer ne zna šta da radi sa Mourinhovim jokerom, a njega žele 4 velika kluba

On ove sezone čini se uopšte nije u prvim planovima trenera Manchester Uniteda, Olea Gunnara Solskjaera i situacija koja bi za njega bila najbolja je da se što prije promijeni sredina. 


Srbijanski nogometaš je prošlih sezona bio standardan član prvog tima kada je klub sa Old Trafforda predvodio Jose Mourinho.
Ipak, početak ove sezone je za Matića bio potpuno drugačiji i on je prve tri utakmice Premier lige proveo na klupi, te nije ulazio u igru, a u posljednje dvije utakmice je odigrao ukupno 89 minuta i reklo bi se da on nece biti standardan ove sezone.



Nakon toga se pisalo da je nezadovoljan sa tim i da je tražio sastanak sa Solskjaerom, a kasnije su se pojavile informacije da srbijanski nogometaš želi napustiti United, ali mu to klub ne dozvoljava. 

Matić je u posljednjoj godini ugovora i čini se da Crveni đavoli nemaju namjeru da mu ponude novi pa se tako dosta klubova interesuje za njegove usluge.



Italijanski mediji tako pišu da Inter, Milan i Juventus spremno čekaju da dovedu Matića u svoje redove, a također je i Borussia Dortmund zainteresovana za njega. 31-godišji veznjak je 2017. godine stigao iz Chelseaja u Manchester United za nešto malo manje od 45 miliona eura, a od tada je odigrao 89 utakmica za ovaj klub.

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.