Danas je dan za pobjedu Dinama - Maksimir rasprodan, sve spremno za iznenađenje nakon 10 godina

Svi željno išćekujemo večerašnji termin i početak ovogodišnje Lige prvaka za prvaka Hrvatske.


Bad Blue Boys će danas nakon dugo vremena napuniti Sjever, a pripremaju zanimljivu koreografiju. Od posljednje koreografije koja je pripremljena na Dinamovom Sjeveru, a koju je vidjela i šira javnost, prošlo je deset godina.
Dinamo je 20. kolovoza 2009. godine svladao Hearts 4:0, a Sjeverom je dominirao "pacijent" uz jasnu poruku "Nema života bez Dinama". Ulazi stadiona Maksimir bit će na dan utakmice otvoreni od 19 sati.



Pozivamo navijače da dođu što ranije da izbjegnu veliku gužvu te da na vrijeme zauzmu svoje mjesto na tribini. Od 20:00h na terenu stadiona Maksimir kreće zabavni program uz DINAMO FAN TV kada su na rasporedu zanimljivi razgovori i gosti koje će gledatelji moći pratiti na semaforu.

Pozivamo zato sve navijačice i navijače da već od 20 sati budu na svojim mjestima na tribinama. Ovim putem dodatno molimo sve navijače, a posebno navijače na tribini Istok da poštuju raspored sjedenja na tribini, da sjede na mjestima ispisanim na njihovim ulaznicama te da ostave prolaze i stepenice prohodnima!

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.