Nakon Messijeve pobjede Portugalci jasno i javno poručili : "Ronaldo, najbolji si ikad"

Cristiano Ronaldo ili Lionel Messi, najbolji jedan ili drugi, to će uvijek ostati velika dilema, ali Portugalci nemaju takve dileme i ovaj put su javno saopštili svoj očekivani stav.


I ove godine je Ronaldo bio u najužem krugu izbora za najboljeg nogometaša svijeta, međutim na tron se ponovo vratio sjajni Argentinac i uzeo po šesti put ovu prestižnu nagradu.
Portugalac je bio među tri kandidata za najboljeg nogometaša svijeta u ovoj godini, zajedno s Lionelom Messijem i Virgilom van Dijkom, a priznanje je na kraju otišlo u ruke Messija, šesti put u karijeri.



Ronaldo se našao i u idealnoj momčadi zajedno s Lukom Modrićem, ali je njegov nedolazak izazvao puno prašine. Razočarani činjenicom što njihov kapetan nije osvojio nagradu za najboljeg, reprezentacija Portugala je sa svog službenog naloga na društvenim mrežama poručila što misli i objavila fotografiju Ronalda na kojoj piše - "Najbolji ikad".

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.